Trailersaildag 2 april

De Nederlandse Vereniging van Toerzeilers organiseert op 2 april a.s. een trailersaildag.

Wil je meer te weten komen over de voordelen,de mogelijkheden en het leuke van Trailersailing, dan kan je je hart ophalen op onze Trailersaildag op zaterdag 2 april.
En wil je bijgepraat worden over beproefde maar nog steeds actuele bouwmethoden in hout (kevlar) epoxy dan kom je ook aan je trekken. Want we zijn te gast bij de Kolibriwerf in Stompwijk en zullen daar het resultaat aanschouwen van het laatste Kolibriontwerp van een zeewaardig “houten” trailerjacht. Natuurlijk wordt het vooral weer een gezellige dag waar ervaren trailersailers en nieuw geïnteresseerden elkaar ontmoeten en bijpraten.
We starten in partyherberg Het Blesse Paard tegenover de Kolibriwerf met een lezing van Pim van den Brink over hun bouwmethoden en een film daarover.
Daarna bezoeken we de werf en zien hoe er gebouwd wordt.
Tussendoor genieten we een broodjeslunch (deelname opgeven!). In de middag houdt Leo Boogerd, die we kennen van publicaties in o.a. Zeilen, een lezing over zijn interessante Trailerreizen met een keur aan tips over vaargebieden en havens. Later is er alle gelegenheid om aan de landentafels, en misschien wel aan de bar, met elkaar ervaringen uit te wisselen. De broodjeslunch kost 7,50, ter plaatse te betalen. Deelname daaraan met het aantal personen opgeven bij de inschrijving. Aanmelden: voor 31 maart 2016.

Inlichtingen: wijnand.tenberge@toerzeilers.nl
Locatie: Stompwijk (tussen Leiden en Zoetermeer)
Aanvang: 11.00 uur tot ca. 16.00 uur.