Slechte matrassen

Dit jaar weer voor het eerst weer een paar nachten geslapen in de boot en gelijk weer een zere rug t.g.v. de slechte kussens. De kussen zijn eigenlijk te dun. Wie heeft hier nog meer ervaring mee?
Wie heeft heeft er een tip om dit probleem te verbeteren.
De makkelijkste oplossing zou zijn een nieuwe kussenset maar er zitten zoveel meters stof in een Clever dat dit haast ondoenelijk is.

misschien lattenbodem ? zijn er in allerlei maten voor boten in de handel. of op maat te maken.

Goedkoper is gewoon schuimrubber o.i.d. onder de matrassen kussens, al dan niet in hoes.

groet, Ton

Hoi, wij hebben twee 1 persoons-topdekmatrassen in een punt geknipt.
Daarover een hoeslaken (ook in een punt met zoom en elastiek) en we slapen nu heerlijk in de punt vr gr bert van de & joy

Wij hebben last van het zelfde probleem…zeer slechte matrassen (boot van 1996, matrassen zijn kwalitatief ver beneden peil)…we laten nu alle matrassen vervangen (incl stof) voor € 900,00. dikte schuim 8 cm…je weetniet wat je voelt, een nieuwe ervaring en een verbetering van de boot.

gaauwe

Ook onze boot (1996) had zeer slechte kussen. We hebben de oude kussens aan bij heyman in zwolle afgegeven en die heeft van koudschuim nieuwe gemaakt. De oude kussens opgemaakt, knopen er uit, kaasdoek om de nieuwe kusen, en de oude bekleding er om. De knopen kan je met een touwtje er weer in maken. De hele operatie kostte ca 250 euro. Slaapt perfect.

Groeten, Rob